Blocuri noi Bucuresti  - Submit Link
STATISTICI BLOCURI NOI
  • Active Links: 276
  • Pending Links: 12411
  • Todays Links: 2
  • Total Articles: 1
  • Total Categories: 25
  • Sub Categories: 151
produse naturiste
inchirieri corturi
Fields marked with a * are required.
*Title:
*URL:
Description:
Limit:
*Your Name:
*Your Email:
*Category:
Please select a category!
Change category
Reciprocal Link URL:

To validate the reciprocal link please include the
following HTML code in the page at the URL
specified above, before submiting this form:

*Enter the code shown:

This helps prevent automated registrations.

Visual Confirmation Security Code
*Submission Rules Agreement: I AGREE with the submission rules

Articolul zilei

Trandafirii
Blocuri noi bucuresti: Trandafirul este o planta foarte indragita, de o deosebita valoare ornamentala, cultivata din cele mai vechi timpuri. Poate fi cultivat in parcuri si gradini sub diferite aspecte: plantatul in borduri, rabate si masive, ca plante izolate sau in grupuri (speciile de talie mica, speciile cu trunchi), palisat pe diferite suporturi (trandafiri agatatori) si chiar plantati in jardiniere si vase (trandafiri pitici). Trandafirii sunt de fapt arbusti erecti, urcatori sau taratori, cu inaltime variabila cuprinsa intre 0,3-5 m (in functie de specie si soi)Au tulpinile acoperite cu ghimpi si sete iar frunzele pot fi lucioase sau mate. Florile, fie solitare, fie grupate in inflorescente sunt foarte variate ca marime, forma, colorit, numar de petale si parfum. Infloresc o singura data sau in tot cursul perioadei de vegetatie (trandafirii remontanti). Florile de trandafir au fost consemnate inca din timpul faraonilor, in forme variate. parfumul lor delicat poate fi pastrat mult timp prin realizarea unor potpuriuri in vase de portelan cu capac in care se pastreaza petalele uscate. Fructele trandafirilor sunt macesele care decoreaza la randul lor prin forma, amrime si coloritul intens.
Produse naturiste
Autoritatile vor sa reglementeze mai strict piata de produse naturiste, dar nu vor ingradi accesul la acestea. Directiva va fi aplicata dupa ce legislatia noastra va fi adaptata, dar numai in masura in care autoritatile si producatorii vor cadea de acord asupra masurilor ce vor fi luate.

Stiri

?VIDEO Land Rover Discovery Sport va fi lansat in 2015 si va inlocui FreelanderLand Rover a anuntat ca va lansa in 2015 primul automobil din familia de modele Discovery, care se va numi Land Rover Discovery Sport. Acest model va inlocui actualul Freelander si este bazat pe conceptul Discovery Vision.
Flavius Stoican, dupa meciul cu Steaua: Dinamo nu a fost cu nimic mai prejos decat SteauaDinamo a fost eliminata in semifinalele Cupei Romaniei, cainii fiind depasiti de Steaua cu scorul general de 6-3. Cu toate acestea, Flavius Stoican este de alta parere. "Dinamo nu a fost cu nimic mai prejos decat Steaua", a precizat tehnicianul dinamovist.
?Fugiti din birouri! Mii de companii au adoptat munca la domiciliuMilioane de angajati si mii de companii au descoperit deja placerile si beneficiile muncii la domiciliu. ?Cartea aceasta pune in vedere nenumaratele beneficii ale muncii la domiciliu, inclusiv accesul la cei mai talentati angajati, eliberarea de naveta insuportabila si productivitatea marita in afara biroului consacrat.
 

Lifestyle

Clipul zilei: Ce iese daca amesteci cola cu lapte?O mare zeama. Cui ii sta mintea la toate "experimentele" astea?! :))
Bancul zilei: Menevre comune cu NATO in RomaniaTrupele NATO executa o manevra impreuna cu Armata Romana. In mijlocul simularii, un camion romanesc se impotmoleste intr-o mocirla extrem de jegoasa, relativ departe de celelalte unitati romanesti.Tocmai atunci trece pe acolo un jeep cu 6 ofiteri superiori romani. Coboara din jeep un colonel de stat major si se adreseaza soferului...
Legenda muzicii salsa Jose Feliciano a murit la varsta de 78 de ani, intr-un accident de masinaUPDATE Legenda muzicii salsa Jose Luis "Cheo" Feliciano a murit la varsta de 78 de ani, in urma unui accident de masina, la Puerto Rico, relateaza Reuters.
 
Copyright Blocuri noi 2008. All Rights Reserved.